«ЦеДеПе. Центр допомоги підприємництву» Ведення бухгалтерії та не тільки

+380984857143
Повернутись назад

Всесвітній міжнародний день жінок підприємців 2017 р.

19 листопада компанія ЦеДеПе долучилася до святкування Всесвітнього Міжнародного дня жінок підприємців. Цей день було започатковано в 2014 році. Одночасно 144 країни офіційно визнали та приєдналися до святкування.

З 2014 року і по сьогодні цей день урочисто святкується в Нью-Йорку в резиденції ООН. В Україні вперше свято відзначила  Міжнародна Амбасада жінок підприємниць в 2016 році.

А у 2017 році співвласниця Товариства та керівник відділення «ЦеДеПе Україна» у м. Львові Качмарчик Ірина отримала звання Амбасадорки мережі Жінок Підприємців в Україні 2017.  У межах діяльності  Grupy CeDePe було об’єднано фірми різних сфер, як суб’єктів  великого, так і малого та середнього бізнесу. Компанія прямує до об’єднання української та польської спільноти, тим самим вихід українського бізнесу на міжнародний рівень.

Міжнародна Амбасада жінок підприємниць в Україні – це незалежна громадська організація, метою діяльності якої є формування сприятливого середовища і умов для розвитку підприємництва серед жінок, усвідомлення їх суспільної значущості, та практична підтримка жінок завдяки мережі українських та польських амбасадорок і нашим проектам.

Замовлення дзвінка