«ЦеДеПе. Центр допомоги підприємництву» Ведення бухгалтерії та не тільки

+380984857143
Повернутись назад

Проект Польські Технологічні Мости (PMT)

PMT baner

«З нами нові ринки є ближчими, ніж  ти думаєш» –  під таким слоганом компанія CeDePe мала можливість участі у презентації проекту: «Польські Технологічні Мости» («Polskie Mosty Technologiczne»), що був представлений у січні 2020 року Польським Агентством Інвестицій і Торгівлі (PAIH).

Агентство PAIH реалізовує проект «Польські Технологічні Мости» (PMT) від 2018 року. Учасники проекту отримують гранти до 200 тис. польських злотих на розробку і впровадження стратегії експансії на міжнародні ринки за межами Європейського Союзу. Однією з найважливіших вимог отримання фінансування проекту це інноваційність пропозицій учасників. Період реалізації проектів не може перевищувати дев’яти місяців. Що ж стосується витрат на реалізацію проекту, то грант може покрити до 100%.
Засновники компанії CeDePe Вітольд Запендовскі та Качмарчик Ірина представили огляд ринку України, умови ведення бізнесу в Україні та стратегію розвитку компанії на найближчі роки. Головними  цілями компанії CeDePe є:

▲відкриття відділень у м. Київ та м. Одеса;

▲розширення партнерства з іншими компаніями;

▲вихід на нові ринки.

Детальніша інформація у презентаціях.

 

Компанія CeDePe допоможе Вам налагодити співпрацю та вийти на міжнародний ринок. Також допоможе підприємцям у відкритті бізнесу в Україні та Польщі, виборі системи оподаткування та надасть послуги з бухгалтерського обслуговування та юридичного консультування з питань бухгалтерського та податкового обліку.

Замовлення дзвінка